Vrimat misterioze në luginën Pisco

  • E.K /
  • 29 October 2020 - 13:54
Vrimat misterioze në luginën Pisco

Afër linjave të famshme Nazca, janë vërejtur me mijëra vrima misterioze në gurë, të cilat shkonin deri në një shkëmb. Këto vrima të pashpjegueshme dhe tepër të organizuara me diametër dhe thellësi të ndryshme, paraqesin një sekret të madh. Edhe më misterioz është fakti se, për bërjen e këtyre formacioneve, me gjasë janë dashur dekada të tëra, derisa nuk është zbuluar asnjë qëllim praktik i krijimit të tyre.

Disa arkeologë mendojnë se, meqë vrimat janë të madhësisë së njeriut, ato mund të jenë njëfarë lloji i varreve vertikale, për t'i futur të vdekurit. Por, nuk ka dëshmi rreth kësaj, meqë nuk është gjetur asnjë mbetje ashtërore. Arkeologët e tjerë mendojnë se ato vrima mund të jenë përdorë si hambarë për drithëra. Por, as kjo teori nuk duket e besueshme. Prandaj, shpjegimi më i besueshëm është se ato vrima janë bërë nga - alienët.

(Kosova Sot Online)