Reçeta e Cekës:Torta bombë me pemë të thara - Reçeta - Kosova Sot
Reçeta e Cekës:Torta bombë me pemë të thara

Reçeta e Cekës:Torta bombë me pemë të thara

PËRBËRËSIT:

Patishpani i njejtë sikurse TORTA BOMBË.

FILLI:

250 gr margarinë i zbutur, 7 lugë sheqer pluhur, 6 vezë, lëvore limoni, 200 gr çokollatë e zbutur, 100 gr arra të grimcuara, 100 gr rrush të thatë të ulur në rum dhe të kulluar, 100 gr zhele bombone të grimcuara, 2 lugë rum.

Procedura e përgaditjes e njejtë sikurse TORTA BOMBË. 

(Kosova Sot)

16 orë e 23 minuta më parë
19/12/18