Receta e Cekës: Ëmbëlsirë me keksa: E shpejtë dhe shumë e lehtë

  • 16 maj 2020 - 09:12
Receta e Cekës: Ëmbëlsirë me keksa: E shpejtë dhe shumë e lehtë

Përbërsit:

 1 litër qumsht

 1 pako keksa

1 margarinë

1 çokolladë për ëmbëlsira

1 banane (Qe dëshiron ja qetë, që jo nuk është e nevojshme)

Krem për ëmbëlsira, shkruan Kosova Sot Online.

Përgatitja

Qumështin e vluar a qetë biskotave të cilat duhet të grimcohen, pastaj çokolladën e shkrirë me margarinë ia hedh keksave pastaj i qetë banane ne fill, rrush terën apo çka dëshironi (mundeni edhe mos me i qitë hic). Fillin e bërë e hedhni në enën për ëmbëlsira dhe pastaj ia jepni formën e dëshiruar. Dhe në fund e lyeni me kremin për ëmbëlsirë ose mundeni me ly edhe me çokolladë

(Kosova Sot Online)