SHËROJENI FTOHJEN PA ILAÇE - Shëndetësia - Kosova Sot
SHËROJENI FTOHJEN PA ILAÇE

SHËROJENI FTOHJEN PA ILAÇE

Ndryshimet e shpejta të temperaturave shkaktojnë shumë ftohje, irritime të hundës dhe fytit po ashtu dhe dhimbje të kokës.

Shumë pemë dhe perime

Viruset janë shkaktarët e ftohjes dhe është gabim të shërohet me antibiotik. Mënyra më e mirë për ta luftuar dhe për ta parandaluar infeksionin është me ndihmën e pemëve dhe perime.

Pushoni

Pushimi gjatë ftohjes është i domosdoshëm, mos u mashtroni për faktin se ky është një inflamacion virusal. Në fakt, nëse vuani nga kolla e fortë qëndroni në shtrat dhe pushoni.

 

(Kosova Sot)

3 orë e 55 minuta më parë
16/12/18