HUDHRA ËSHTË ILAÇ PËR MUSHKËRITË E PEZMATUARA - Shëndetësia - Kosova Sot
HUDHRA ËSHTË ILAÇ PËR MUSHKËRITË E PEZMATUARA

HUDHRA ËSHTË ILAÇ PËR MUSHKËRITË E PEZMATUARA

Hudhra është ilaç çudibërës që me sukses lufton infeksionet kronike të shkaktuara nga bakteret vdekjeprurëse. Përmban një substancë që ndalon bakterin e rrezikshëm "Pseudomonas aeruginosa" që shkakton pezmatimin e mushkërive, infeksionin e eshtrave dhe sepsën. Hudhra është efektive edhe kundër infeksioneve të zemrës. Por, efekt edhe më të fortë ka kur marrim antibiotik, pasi parandalon molekulat dhe efektin e baktereve. Ekspertët sugjerojnë që secili njeri duhet të konsumojë së paku katër thelpinj të hudhrës në ditë.

(Kosova Sot)

16 orë e 56 minuta më parë
19/12/18