RECETA QË SHKRIN GURËT NË VESHKA - Shëndetësia - Kosova Sot
RECETA QË SHKRIN GURËT NË VESHKA

RECETA QË SHKRIN GURËT NË VESHKA

Meshkujt preken më shpesh nga kjo gjendje në krahasim me femrat. Rol të madh luan edhe trashëgimi e shkaktarët më të rëndësishëm janë infeksioni urinar. Krijimin e gurëve në veshka e shkaktojnë sekretimi i kalciumit përmes urinës dhe disa reaksione tjera në urinë. Receta: Merrni 20 g gjethe të trumzës, të blirit, mëndafshit të misrit dhe disa gjethe të vishnjave. 3 lugë të përzierjes i përzieni me 5 decilitra ujë të vluar dhe e lini të mbuluar gjatë natës, e pini në vend të ujit. 

(Kosova Sot)

9 orë e 3 minuta më parë
17/12/18