ILAÇI I VJETËR QË PËRTËRINË NYJAT - Shëndetësia - Kosova Sot
ILAÇI I VJETËR QË PËRTËRINË NYJAT

ILAÇI I VJETËR QË PËRTËRINË NYJAT

Ky ilaç ndihmon në shërimin e artritit, osteoartriti, dhimbjeve në shpinë dhe gjithçka që ndërlidhet me nyjat, eshtrat dhe muskujt. Receta: Nevojiten 300 ml alkool (70 për qind, të cilin mund ta blini nëpër barnatore), 100 ml jod, 10 tableta "analgin" (aspirinë ose andol) (300 mg). Përgatitja: Alkoolin e përzieni me jod dhe ia shtoni tabletat e shtypura të aspirinës. Përzieni dhe e lini në një vend të errët për 21 ditë. Pastaj mund ta përdorni ilaçin. Përdoreni si kompresë apo aplikim të drejtpërdrejtë në vendin me dhimbje.

(Kosova Sot)

17 orë e 56 minuta më parë
17/12/18