Megjithëse nuk është magjike, kjo është përzierja më e mirë natyrale për përmirësimin e shikimit - Shëndetësia - Kosova Sot
Megjithëse nuk është magjike, kjo është përzierja më e mirë natyrale për përmirësimin e shikimit

Megjithëse nuk është magjike, kjo është përzierja më e mirë natyrale për përmirësimin e shikimit

Shëndeti i syve varet nga shumë faktorë. Është mjaft i ndjeshëm dhe ndikojnë faktorë të shumtë në dëmtimin e tij, përfshirë këtu ambientin e ndotur, ndotësit e tjerë, pluhuri. Para se të përcaktoheni për ilaçet konvencionale, të cilat zakonisht kanë edhe efekte të dëmshme anësore, ju sjellim recetën më të mirë natyrale që përmirëson shëndetin e syve duke e bërë edhe më të mprehtë shikimin. Duhet t'i përzieni përbërësit e ardhshëm: -lëngun nga 4-5 limonë, -500 gramë lëvozhgë të arrave, -150 gramë lëng nga bima aloe vera, -300 gramë mjaltë. Vërejtje: Bima aloe vera duhet të jetë më e vjetër se 2-3 vjet. Përgatitja e ilaçit: Të gjithë përbërësit e lartpërmendur i bluani mirë në blender dhe duhet të konsumoni një lugë të madhe të përzierjes para kafjallit. Masën ta ruani në frigorifer dhe duhet ta shfrytëzoni të tërën. Bëni një pauzë prej gjashtë muajsh, më pas mund ta përdorni përsëri këtë recetë.

(Kosova Sot)

4 orë e 41 minuta më parë
22/01/19