Dieta me drithëra për 7 ditë - Shëndetësia - Kosova Sot
Dieta me drithëra për 7 ditë

Dieta me drithëra për 7 ditë

Të gjitha drithërat kanë përmbajtje mesatare me kalori. Drithërat ngopin shpejt, që është e shkëlqyeshme për humbje në peshë. Nëse përcaktoheni për këtë dietë, atëherë pini shumë ujë.

DITA E PARË:

Kafjalli: 1 mollë të gjelbër. Dreka: 50 gramë qull gruri, 1 gotë qumësht, bukë të thekur nga kokrra e grurit. Darka: bollgur gruri, 1 lugë mjaltë, 1 jogurt.

DITA E DYTË:

Kafjalli: 1 banane. Dreka: 1 gotë qumësht, qull gruri. Darka: 1 mollë, drithëra, 1 lugë mjaltë.

DITA E TRETË:

Kafjalli: flluska dhe 1 karotë. Dreka: 1 enë me perime, qull nga drithërat. Darka: 100 gr djathë, drithëra, 1 lugë mjaltë. DITA E KATËRT: Gjithë ditën hani oriz dhe mollë të pjekur.

DITA E PESTË:

Kafjalli: elb dhe 100 gr kefir. Dreka: 1 enë perime, 1 mollë të pjekur. Darka: tërshërë, një mollë dhe dy lugë mjaltë.

DITA E GJASHTË:

Kafjalli: qull me grurë dhe 1 gotë qumësht. Dreka: 1 enë perime, bukë nga kokrra e grurit. Darka: 1 gotë kefir, bollgur nga hikërrori. DITA E SHTATË: Hani mollë të pjekur me mjaltë dhe pini çaj të gjelbë.

(Kosova Sot)

7 orë e 11 minuta më parë
21/01/19