- Shëndetësia - Kosova Sot
10 MINUTA PARA GJUMIT ME KËTË PËRZIERJE LAGNI KËMBËT, ZGJOHENI MË TË PUSHUAR SE KURRË MË PARË

10 MINUTA PARA GJUMIT ME KËTË PËRZIERJE LAGNI KËMBËT, ZGJOHENI MË TË PUSHUAR SE KURRË MË PARË

Nëse edhe juve ju mundon pagjumësia, provoni që para gjumit ta hidhni këtë përzierje në këmbë. Përbërësit: - 10 pika vaj esencial të livandës; - 10 pika vaj esencial të kamomilit; - 120 ml vaj magnezi.

Përgatitja: Të gjithë përbërësit i vendosni në një shishe me spërkatës dhe ngadalë e aplikoni dhjetë minuta para se të flini. 

(Kosova Sot)

7 orë e 19 minuta më parë
21/02/19