Këtë pjesë të arrave e hedhim, mund të shërojë të gjitha sëmundjet e zemrës - Shëndetësia - Kosova Sot
Këtë pjesë të arrave e hedhim, mund të shërojë të gjitha sëmundjet e zemrës

Këtë pjesë të arrave e hedhim, mund të shërojë të gjitha sëmundjet e zemrës

Çaji nga membrana që ndan pjesën e arrave, të cilën gjithmonë e hedhim, është treguar si shumë efikas për pastrimin e arterieve të zemrës, për parandalimin e sëmundjeve të zemrës si dhe për uljen e temperaturës së lartë të trupit. Pasi që tkurrja e arterieve të zemrës zakonisht shfaqet si pasojë e helmimit me nikotinë, ky lloj i çajit sidomos ju shkon për shtati personave që konsumojnë duhanin. Mos e lini nga anash. Gjatë mbrëmjes zhytni në ujë 4-5 membrana të arrës në ujë, e në mëngjes zieni çajin. Çajin ta konsumoni në lukth të thatë. Më së miri do të ishte që çajin ta pini për çdo ditë, sepse ky çaj rregullon shtypjen e gjakut dhe zbut dhimbjet në gjoks. Çaji nga membrana e arrave mundet ta ulë temperaturën që mund të shfaqet kur keni probleme me zemër. Do të ndiheni mirë që pas çajit të parë të konsumuar. Nëse gjithnjë ndjeni dhimbje në gjoks, do të duhet ta pini çajin deri në momentin kur ju ndalet dhimbja dhe derisa temperatura t'ju bie. 

(Kosova Sot)

3 orë e 15 minuta më parë
18/01/19