- Shëndetësia - Kosova Sot
Kjo është mënyra më e lehtë për ta pastruar trupin nga helmet dhe për ta shpëtuar shëndetin

Kjo është mënyra më e lehtë për ta pastruar trupin nga helmet dhe për ta shpëtuar shëndetin

Kjo pije shumë e rëndë- sishme mund t'ju ndihmojë ta pastroni mëlçinë, por të hiqni disa nga kilogramët e tepërt pa u munduar shumë. Kur organizmi juaj është plot me helme, mëlçia nuk mund t'i kryejë funksionet e veta në mënyrë normale. Prandaj, humbja në peshë bëhet ngadalë, derisa kilogramët grumbullohen shpejt. Mëlçia është organi më i rëndësishëm, i cili cakton nëse do të humbet në peshë. Pikërisht për këtë shumë njerëz nuk mund të humbin në peshë pa marrë parasysh sa mundohen. Nëse edhe ju jeni midis atyre që tentojnë të humbin në peshë, por kjo nuk ju shkon, aplikojeni këtë recetë duke e pastruar mëlçinë në afat prej tre ditëve. Për tre ditë shmangni shujtat e rënda dhe ushqehuni shëndetshëm për ta lehtësuar procesin e detoksikimit. Përbërësit: 3 limonë, 1 gotë majdanoz të copëtuar, 5 kërcej selino, 6 gota ujë. Përgatitja: Lëngun e limonit, majdanozin dhe selinon i vendosni në blender dhe i përzieni, më pas ia shtoni ujin dhe përsëri e përzieni. Pini nga dy gota lëng tri herë në ditë në lukth të thatë, e më pas bëni një pauzë për shtatë deri dhjetë ditë, më pas e përsëritni krejt procesin. 

(Kosova Sot)

7 orë e 6 minuta më parë
21/02/19