Për tre muaj kishte humbur 15 kilogramë, ka vendosur të shpërndajë fshehtësinë - Shëndetësia - Kosova Sot
Për tre muaj kishte humbur 15 kilogramë, ka vendosur të shpërndajë fshehtësinë

Për tre muaj kishte humbur 15 kilogramë, ka vendosur të shpërndajë fshehtësinë

Pasi që ajo ishte martuar, kishte shtuar shumë në peshë dhe të gjithë kishin filluar ta thërrasin me emra të ndryshëm. Edhe partneri i saj e kishte kritikuar për këtë gjendje derisa edhe më i tmerrshëm ishte momenti kur nuk mundte ta vishte më gardërobën e saj. Nuk e kishte ditur se çfarë po ndodhte me të. Mbipesha kishte ndikuar negativisht edhe në shëndetin e saj, ndjente si po e humbiste energjinë për t'i bërë aktivitetet e përditshme. Atëherë kishte marrë gjërat në duart e veta. Me një ushqim të caktuar, për tre muaj ajo kishte humbur 15 kilogramë.

MENYJA E USHQIMIT:

Para kafjallit: një gotë të ngrohtë limonadë; Kafjalli: një enë me fara të lirit dhe një mollë; Dreka: bukë me miell integral dhe perime; Zamra: pemë, badem dhe 5 fëstëkë; Darka: 100 ml ujë kokosi. Këto këshilla ajo i ka ndarë për të gjithë ata njerëz që luftojnë me mbipeshën: - Gatuani ushqim vendor; - Mos hani ushqime të shpejta nëpër restorante; - Mos flini pas shujtave; Në fund ajo kërkon që të gjithë të jeni të motivuar.

(Kosova Sot)

9 orë e 41 minuta më parë
18/01/19