- Shëndetësia - Kosova Sot
KANTARIONI - ANTIDEPRESANTI MË I FORTË NATYRAL

KANTARIONI - ANTIDEPRESANTI MË I FORTË NATYRAL

Antidepresanti më efikas natyral është kantarioni,që përdoret për formën e butë të depresionit. Kantarioni nxit prodhimin e serotoninës në organizëm. Disa studime kanë dëshmuar se ekstraktet e kantarionit kanë efekt sikurse ilaçet kundër depresionit. Po ashtu, pos efektit në gjendjen e depresionit, kantarioni ndikon mirë edhe te ndjenja e anktheve, çrregullimet e ndryshme. Pos, nuk duhet ta përdorni me konsumimin e tyre, sepse efekti i tepërt shkakton dhimbje në stomak, alergji dhe ankthe. 

(Kosova Sot)

2 orë e 51 minuta më parë
22/02/19