STEVIA I TAKON SË KALUARËS: ZBULOHET ËMBËLTUESI NATYRAL ME ZERO KALORI - Shëndetësia - Kosova Sot
STEVIA I TAKON SË KALUARËS: ZBULOHET ËMBËLTUESI NATYRAL ME ZERO KALORI

STEVIA I TAKON SË KALUARËS: ZBULOHET ËMBËLTUESI NATYRAL ME ZERO KALORI

Marrë parasysh mënyrën e jetës që e bëjmë, gjithnjë e më shumë njerëz sëmuren nga diabeti dhe sëmundjet e zemrës. Konsumimi i ushqimit të shpejtë në organizëm sjell më vete shumë sheqer, që trupit dhe shëndetin i sjell dëme. Për t'u kujdesur më shumë për shëndetin, sheqerin e bardhë tradicional duhet ta zëvendësoni me eritritol. Eritritoli është sheqer që e hasim në fibrat e pemëve dhe perimeve, si dhe te ushqimi i fermentuar. Merret me fermentimin e sheqerit nga misri. Ndikon pozitivisht në tretje, përdoret si ëmbëltues, me dukje duket sikurse sheqeri i bardhë, porse është shumë më i shëndetshëm.

(Kosova Sot)

1 orë e 48 minuta më parë
20/01/19