- Shëndetësia - Kosova Sot
PANXHARI DHE VETITË SHËRUESE

PANXHARI DHE VETITË SHËRUESE

Panxhari është përdorur për proceset kundër inflamacioneve, kurse përdoret edhe kundër anemisë.

PANXHARI SI ANTIOKSIDUES

Pak njerëz e dinë se panxhari është antioksidues i hatashëm. Ekspertët sugjerojnë se përdorimi i rregullt i panxharit mund ta ngadalësojë procesin e plakjes. Mund ta hani në formë të pjekur, të zier apo të papërpunuar.

PANXHARI SI ILAÇ PËR LËKURËN E YNDYRSHME

Nëse keni lëkurë të yndyrshme me pore të zgjeruara, panxhari është prodhimi ideal për juve. Pra, përmban shumë substanca që shërojnë dhe ndikojnë në gjëndrat e yndyrshme. Nëse e hani rregullisht, lëkura do të jetë më pak e yndyrshme e poret më pak të dallueshme. 

(Kosova Sot)

5 orë e 48 minuta më parë
23/02/19