- Shëndetësia - Kosova Sot
LIMONADA E ZEZË KUNDËR DHJAMIT

LIMONADA E ZEZË KUNDËR DHJAMIT

Limonada e zezë është hit i vërtetë, mund të konsumohet edhe gjatë dimrit, sepse është shumë e dobishme për organizmin. Ka shijen sikurse limonada e zakonshme, e përbëhet nga tre përbërës të lirë. Pos limonit dhe ujit, shtohet qymyri aktiv, i cili nuk ka shije. Qymyri aktiv është i shëndetshëm derisa ekspertët e kanë dëshmuar se ul kolesterolin si dhe përtërinë lëkurën. Receta: 4 gota ujë, ¼ e gotës lëng të freskët limoni, ¼ e gotës qymyr aktiv (ose një tabletë), Krejt përzihen dhe shtohet limonadë dhe mjaltë. 

(Kosova Sot)

12 orë e 41 minuta më parë
22/02/19