- Shëndetësia - Kosova Sot
Kishte bërë dy gjëra dhe për një muaj kishte bark të rrafshët

Kishte bërë dy gjëra dhe për një muaj kishte bark të rrafshët

Nëse dëshironi të hiqni qafe dhjamin nga beli, si dhe fryrjet në stomak, atëherë ekziston një dietë e shpejtë dhe efikase e krijuar për ju. Nëse keni nevojë për humbje të shpejtë në mënyrë urgjente dhe stomak i shtrënguar pa u lodhur shumë, atëherë mundet t'ju ndihmojë kjo fshehtësi nga interneti. Fotografia e një femrës së panjohur, para dhe pas dietës, kishte nxitur interesimin e madh midis njerëzve që luftojnë mbipeshën. Pos se kishte humbur rreth 7 kilogramë për vetëm një muaj, të gjithë kishin vërejtur ndryshimin derisa stomaku i saj ishte krejt i rrafshët. Edhe pse ajo kishte mbetur anonime, ajo kishte zbuluar transformimin e saj. Për katër muaj, ajo femër kishte shtuar në masë të madhe konsumimin e ujit, në krahasim sa kishte pirë dikur si dhe kishte shmangur ushqimin e njelmët të përpunuar. Për efekt edhe më të mirë të dietës filloni të ushtroni dhe shmangni ëmbëlsirat, e mundi shpejt do t'i shfaqë rezultatet. 

(Kosova Sot)

1 orë e 4 minuta më parë
21/02/19