Vaji i ullirit një produkt delikat, si duhet ta ruani… - Shëndetësia - Kosova Sot
Vaji i ullirit një produkt delikat, si duhet ta ruani…

Vaji i ullirit një produkt delikat, si duhet ta ruani…

Me siguri e keni përdorur vajin e ullirit në gatime dhe e keni lënë në cepin më të afërt. Këtë nuk duhet ta bëni sepse e dëmtoni produktin. Gjithashtu duhet ta përdorni me kujdes.

Nuk duhet të skuqni me vaj ulliri. Ai do t’i humbë shumicën e vlerave ushqyese.

Po për kohën e përdorimit e keni pyetur veten ndonjëherë? Sapo shishja të hapet përdorimi i vajit duhet të përfundoj përpara 6 muajsh.

Image

 

(Kosova Sot)

8 orë e 51 minuta më parë
20/01/19