ÇFARË ËSHTË "TRE" DHE SI MUND TË HIQNI KILOGRAMËT E TEPËRT? - Shëndetësia - Kosova Sot
ÇFARË ËSHTË "TRE" DHE SI MUND TË HIQNI KILOGRAMËT E TEPËRT?

ÇFARË ËSHTË "TRE" DHE SI MUND TË HIQNI KILOGRAMËT E TEPËRT?

Nutricistët konsiderojnë se heqja e shujtave të natës mund të ndihmojë në heqjen e kilogramëve. Efekti "TRE" (koha e ndaluar e ushqimit) është mënyra e duhur që me kontrollimin e kohës vini deri te rezultatet e përsosura. Kjo do të thotë se mund të hani nga mesdita deri në 7 në mbrëmje, ose nga 8 në mëngjes deri në 2 pasdite. Juve ju mbetet vendimi sa orë në ditë do të hani. Mirëpo, më së shumti rezultate mund të arrini nëse sa më herët ndaloni me ushqimin. Personat që ushqehen në këtë mënyrë gjatë natës shkrijnë sasi më të madhe të kalorive e ushqimi gjatë ditës ishte më pak i nevojshëm.

(Kosova Sot)

12 orë e 9 minuta më parë
20/01/19