GREJPFRUTI RUAN ZEMRËN DHE NDIHMON TË HUMBNI NË PESHË - Shëndetësia - Kosova Sot
GREJPFRUTI RUAN ZEMRËN DHE NDIHMON TË HUMBNI NË PESHË

GREJPFRUTI RUAN ZEMRËN DHE NDIHMON TË HUMBNI NË PESHË

Grejpfruti është një nga pemët më të shëndetshme nga familja e agrumeve, ofron veti të shumta për shëndetin. Humbja në peshë Grejpfruti përmban enzima që shkrijnë dhjamin, përmbajnë shumë ujë dhe pak natrium. Kombinimi i këtyre substancave është efikase për përshpejtimin e punës së metabolizmit. Sugjerohet që çdo ditë, para secilës shujtë, të hani gjysmë grejpfruti. Mbron zemrën Antioksiduesit e ndryshëm që gjenden në grejpfrut ndihmojnë në uljen e nivelit të lartë të kolesterolit dhe triglicerideve në gjak dhe në këtë mënyrë e mbrojnë një nga organet më të rëndësishme dhe më vitale në trup, zemrën. Sa më i kuq të jetë grejpfruti, aq më shumë antioksidues përmban. 

(Kosova Sot)

19 orë e 22 minuta më parë
21/01/19