DIETA TETËDITËSHE - Shëndetësia - Kosova Sot
DIETA TETËDITËSHE

DIETA TETËDITËSHE

E thjeshtë dhe e lehtë, kjo dietë është pranuar edhe nga shkencë- tarët. Baza e dietës është sipas emrit. Kjo do të thotë se duhet të hani 8 orë, e 16 orët e mbetura t'i kufizoni në ujë apo çaj. Pas studimeve është dëshmuar se kjo dietë vërtetë ka efekt. Krejt ajo që duhet t'i përmbaheni është koha dhe orari. Mund të hani pothuajse gjithçka. Hani shumë pemë e perime, ëmbëlsira në minimum. Në 16 orët e mbetura mund të pini ujë, kafe të zezë ose çaj të gjelbër. 

(Kosova Sot)

15 orë e 19 minuta më parë
20/01/19