Studimi zbulon: Qesh me vete që të jesh i lumtur - Shëndetësia - Kosova Sot
Studimi zbulon: Qesh me vete që të jesh i lumtur

Studimi zbulon: Qesh me vete që të jesh i lumtur

tudime të ndryshme po nxjerrin në dritë çdo ditë të reja pafund mbi sjellje të ndryshme njerëzore. Një studim i bërë së  fundmi na Spanjë, ka zbuluar se njerëzit që qeshin me vete janë më të lumtur dhe më social. Ky studim hedh poshtë çdo paragjykim apo tabu që është ngritur mbi këtë temë. Mos ju duket e çuditshme, vetëm qeshni asgjë tjetër s’ka rëndësi.

Image

 

(Kosova Sot)

 

13 orë e 25 minuta më parë
12/12/18