MOS E INJORONI INFLAMACIONIN E SINUSEVE - Shëndetësia - Kosova Sot
MOS E INJORONI INFLAMACIONIN E SINUSEVE

MOS E INJORONI INFLAMACIONIN E SINUSEVE

Hunda që rrjedh dhe ndjeni dhimbje apo presion në fytyrë mund të jenë indikatorë i sinuseve, gjendje që karakterizojnë sinuset e ënjtura. Një dhimbje si kjo shtohet edhe më shumë kur personi që vuan nga kjo dhimbje, lakohet me kokën poshtë. Nëse kjo gjendje zgjat më gjatë se tri ditë, detyrimisht vizitoni mjekun. Nëse kjo gjendje nuk shërohet, ekziston mundësia që kjo gjendje të përsëritet. Një gjendje si kjo sjell inflamacionet. Pos ilaçeve konvencionale, përdorni edhe ilaçe natyrale, që i përdoren kundër ftohjeve. 

(Kosova Sot)

4 orë e 3 minuta më parë
11/12/18