MELHEMI NATYRAL PËR VENAT - Shëndetësia - Kosova Sot
MELHEMI NATYRAL PËR VENAT

MELHEMI NATYRAL PËR VENAT

Gështenja e egër është një nga frutat e vjeshtës që mund të përdoret te dhimbjet në vena, trombozë. Megjithëse është preparat i shërueshëm, ndikon ngadalë. Për këtë melhem ju nevojiten 12-15 gështenja të pjekura dhe 2,5 dl konjak. Gështenjat i bluani imët bashkë me lëvore, i vendosni në kavanoz, dhe nga sipër hidhni konjakun. E lini të qëndrojë për 6- 8 javë. Disa pika i shtoni në ujë dhe e pini. 

(Kosova Sot)

12 orë e 16 minuta më parë
17/12/18