DIETA ME LËNGJE TË SHTRYDHURA, MINUS 3 KG PËR 3 DITË - Shëndetësia - Kosova Sot
DIETA ME LËNGJE TË SHTRYDHURA, MINUS 3 KG PËR 3 DITË

DIETA ME LËNGJE TË SHTRYDHURA, MINUS 3 KG PËR 3 DITË

Me ndihmën e lëngjeve të freskëta, lehtë dhe në mënyrë efikase mund të humbni në peshë. Lëngjet e shtrydhura nuk përmbajnë yndyrë dhe kalori shtesë. Kjo dietë nuk preferohet më gjatë se tri ditë, sepse është rigoroze. Për tri ditë mund të humbni tre kilogramë. Rregullat e dietës: Nevojitet që lëngjet t'i shtrydhni vetë, jo t'i blini, artificiale. Mund të pini deri dy litra lëngje në ditë. Ushqimi tjetër ndalohet. Mund të pini ujë dhe çaj të bimëve, pa sheqer. Lejohen lëngjet nga cilado pemë apo fruta mali, por do të ishte mirë t'i zgjidhni ato sezonale. 

 

(Kosova Sot)

23 orë e 39 minuta më parë
18/12/18