Shmangni alergjitë pranverore duke mos i aplikuar këto shprehi të dëmshme

  • 11 prill 2019 - 12:50
Shmangni alergjitë pranverore duke mos i aplikuar këto shprehi të dëmshme

Nëse vuani nga disa prej alergjive të pranverës, atëherë definitivisht duhet ta bëni për sistemin tuaj imun. Shmangni këto gjëra që në masë të madhe mund t’jua përkeqësojnë shëndetin.

Kur t’ju rrjedh hunda, teshtini dhe nëse pandërprerë sytë ju lotojnë, atëherë me gjasë vuani nga alergjitë. Nëse dëshironi që situatën ta mbani nën kontroll, atëherë duhet t’i shmangni disa shprehi të dëmshme. Nga këto gjëra situatat vetëm sa do të përkeqësohet:

Mbani të njëjtat rroba veshur si jashtë po ashtu edhe brenda;

Thani rrobat jashtë në tel;

Bëni dush në mëngjes;

Flini bashkë me qenin në një dhomë;

Hapni dyert dhe dritaret.

(Kosova Sot)