Zbardhini dhëmbët me ndihmën e lëvozhgave të arrave

  • 14 prill 2019 - 08:41
Zbardhini dhëmbët me ndihmën e lëvozhgave të arrave

Shtresat e verdha apo ato me ngjyrë ezmere mund t’i hiqni vetë në shtëpi.

Nevojiten:

40 gr lëvozhga të arrave;

250 ml ujë.

Përgatitja:

Zieni lëvozhgat e arrave për 20 minuta. E ftohni dhe procedoni. Mbani brushën e dhëmbëve në këtë përzierje për dhjetë minuta. Më pas pastroni rrënjësisht dhëmbët, kohë pas kohe duke e lagur brushën në përzierje.

(Kosova Sot)