Përbërësi i vetëm që ju ndihmon të pastroni veshkat, mëlçinë dhe pankreasin

  • 17 prill 2019 - 16:22
Përbërësi i vetëm që ju ndihmon të pastroni veshkat, mëlçinë dhe pankreasin

Pastroni veshkat me ujë dhe majdanoz. Falë vetive diuretike të majdanozit, ne do të zgjedhim funksionin e veshkave duke eliminuar substancat toksike. Shumë njerëz jetojnë me yndyrë në mëlçi dhe, në shumë raste, duhet të marrin barna të shtrenjta që mund të prodhojnë efekte anësore. Problemi i yndyrës në mëlçi është shumë i vështirë për t’u trajtuar, sepse kërkon ndryshimin e zakoneve të të ngrënit dhe kryerjen e ushtrimeve.

Prandaj, shumë njerëz me probleme jetese të ulur dhe të cilët kanë zakon të konsumojnë shumë alkool përfundojnë duke hequr dorë nga ky trajtim. Problemi është se nëse nuk trajtohet, yndyra në mëlçi mund të përparojë në sëmundje më serioze dhe madje edhe në kancer.

Duke menduar për këtë, mësoni për recetën e një lëngu detoks që ka funksionin e kryerjes së një pastrimi tërësor të mëlçisë. Me përbërës të thjeshtë por shumë të fuqishëm ju mund të pastroni dhe të filloni gradualisht të ndryshoni zakonet tuaja të të ngrënit.

(Kosova Sot)