Duhani në shtatzëni dyfishon rrezikun nga vdekja e foshnjës së palindur

  • 25 prill 2019 - 13:15
Duhani në shtatzëni dyfishon rrezikun nga vdekja e foshnjës së palindur

Edhe me një cigare të vetme në ditë, nëse jeni shtatzënë, rrezikoni jetën e foshnjës tuaj të palindur, thonë ekspertët.

Studimi që është publikuar në revistën “Pediatrics” ka analizuar të dhënat për duhanin gjatë shtatzënisë dhe të dhënat e qendrës amerikane për kontrollimin e sëmundjeve midis viteve 2007 dhe 2011.

Me këtë rast ishte dëshmuar se rreziku për vdekje ishte rritur me 0,07 për qind për secilën cigare.

(Kosova Sot)