Receta me tre përbërës: Pastaj dhembjet në shpinë do të zhduken

  • 01 maj 2019 - 20:19
Receta me tre përbërës: Pastaj dhembjet në shpinë do të zhduken

Secili fryt përmban elemente dhe substanca të caktuara, e përzierja e tyre dhuron ilaç të hatashëm, i cili sidomos është efektiv kundër dhembjeve në shpinë. Nëse bëni punën ulur dhe shpina pandërprerë po ju vret, mos u ankoni, por provojeni këtë recetë natyrale, e cila përgatitet thjesht përderisa edhe përbërësit janë lehtë të arritshëm.

Nëse dëshironi që t'i harroni dhimbjet në shpinë, në nyja dhe në eshtra, për çdo mbrëmje para se të shkoni në gjumë, për një periudhë prej rreth një muaj e gjysmë duhet të konsumoni: një fik, një kajsi të thatë dhe pesë kumbulla të thata. Këto fruta përmbajnë substanca që shkaktojnë rigjallërimin e indeve. Këto ushqime, përmes përbërësve dhe elementeve që i posedojnë, nyjat dhe eshtrat i bëjnë më të fortë. 

 

(Kosova Sot)