5 mënyra si të motivoni veten për të shkuar në palestër

  • 25 qershor 2019 - 08:10
5 mënyra si të motivoni veten për të shkuar në palestër

Sa herë keni planifikuar të shkoni në palestër të nesërmen, por kjo e nesërme nuk ka ardhur kurrë? Epo nuk jeni e vetmja.

Kur vjen puna tek aktiviteti fizik, sidomos në verë është shumë e vështirë që të lëvizim dhe të ngrihemi nga krevati për të filluar disa orë të mundimshme stërvitjeje. Ne do ju njohim me 5 hapa që duhet t’i bëni çdo mëngjes për të pasur një ditë të mbarë dhe për të nisur stërvitjen siç duhet.

Fli gjithmonë në të njëjtën orë dhe zgjohu në të njëjtën orë

Gjej një shok/ shoqe që të ndani vështirësitë e stërvitjes në palestër bashkë

Mos shkoni në një palestër që ndodhet larg shtëpisë suaj

Tregohu kokëfortë me veten tënde dhe mos lejo dembelizmin të të mund

Duhet të jesh i duruar, pasi rezultatet nuk do duken që ditën e parë.

(Kosova Sot Online)