5 lloje erëzash dhe ushqimesh që funksionojnë si antibiotikë natyralë

  • 30 qershor 2019 - 09:11
5 lloje erëzash dhe ushqimesh që funksionojnë si antibiotikë natyralë

A e dinit se disa erëza dhe ushqime funksionojnë si antibiotikë natyralë? Sigurisht ato nuk mund të zëvendësojnë antibiotikët, kur trupi ynë ka nevojë për ta, por padyshim japin një rol të rëndësishëm në shumë raste.

Shumë prej tyre i keni në shtëpi, nëse  jo është koha t’i blini dhe t’i keni gati për çdo rast.

1.Hudhra e gjallë

2.Mjalti

3.Gjethet e ullinjve

4.Shafrani

5.Xhinxher

(Kosova Sot Online)