Ja çfarë ndodh nëse shpëlani gojën me vaj ulliri, luledielli apo vaj të susamit

  • 17 korrik 2019 - 11:56
Ja çfarë ndodh nëse shpëlani gojën me vaj ulliri, luledielli apo vaj të susamit

Përzierja sipas fjalëve të ekspertëve është zgjedhja e duhur për trombozë, artrozë, paraliza, të thatit ë lukth, dhimbjet e kokës, dhimbjet e dhëmbit dhe bronket. Për më shumë, kjo mënyrë është e shkëlqyeshme kundër tumoreve, ngërçeve dhe sëmundjet e nervave, përderisa si aleat i juaji mund të jetë edhe tek infeksionet e trurit dhe sëmundjet e ndryshme ku përfshihet gjaku. Por kujdes, nuk është secili vaj për përzierje, ju nevojitet më së shumti një lugë e supës e vajit të ullirit, lulediellit apo vaj të susamit, të cilin duhet ta mbani në thellësinë e gojës për 20 minuta.

Ka të tillë që edhe dyshojnë në këtë mënyrë, por është e lehtë të kuptohet. Bëhet fjalë për vajin, të cilin e fusni në gojë dhe e përzieni, i cili më pas largon apo eliminon materiet helmuese nga goja. Pas përzierjes prej 20 minutave do ta kuptoni nëse keni vepruar si duhet kur lëngu që e keni pështyrë të jetë i bardhë si qumësht, ndërsa më pas gojën e shpëlani me ujë të vakët.

Në atë lëng të hedhur jashtë gjenden shumë helme dhe baktere të dëmshme për organizmin. Me këtë përzierje më së miri është të filloni herët në mëngjes, para kafjallit, ndërsa që mund të përsërisni tri herë në ditë.

(Kosova Sot Online)