Djathi i butë që ju ndihmon të humbni peshë

  • 13 gusht 2019 - 08:37
Djathi i butë që ju ndihmon të humbni peshë

Është ëndërr e të gjithë atyre që aplikojnë dietë: djathi që aktualisht mund t'ju ndihmojë t'i "rruani" ata kilogramë shtesë. I cilësuar si një superushqim, me sasi të vogël të kripës dhe sheqerit por me sasi të lartë të proteinave - që ju bën të ndiheni të ngopur. Ka një shije të mirë dhe të lëngshme, por ka më pak kalori më pak, rreth 1/5, në krahasim me djathin tjetër.

Nutricistja Fiona Hunter, nga Londra thotë: 'Njerëzit janë gjithnjë e më shumë duke marrë përgjegjësinë për shëndetin e tyre dhe janë duke marrë veprime të përgjegjshme për shëndetin e tyre. Ky është një ushqim i shëndetshëm dhe ju sugjeroj ta konsumoni'. Më pas ajo shton: 'Ky artikull posedon pak kalori në krahasim me djathërat tjera të buta. Kemi probleme me mbipeshën, prandaj ky është një artikull që është i shëndetshëm'.  

(Kosova Sot Online)