Dobitë e mollës në shëndetin tonë

  • 18 gusht 2019 - 10:45
Dobitë e mollës në shëndetin tonë

Për tu kthyer në kurë për këtë sëmundje ne duhet të marrim tre kokrra mollë dhe ti presim ato në feta të holla, më pas i vendosim të ziejnë në një litër ujë.

Pas zierjes lëngun e përfituar piheni pas ushqimit në një gotë të zakonshme uji. Lëngu i përftuar ndihmon në uljen e kolesterolit, gjithashtu është një mënyrë e mirë për neutralizimin e gripit, kollës dhe përmirëson zërin e ngjirur etj.

Molla është një mundësi e mirë për luftën e sëmundjeve të zemrës dhe qarkullimit të gjakut, ku rekomandohet të konsumohet vazhdimisht një kokërr mollë në gjendje natyrale pasi shton gjakun dhe qetëson ritmin e tij.

(Kosova Sot Online)