Pastrimi i mëlçisë me rrush të thatë

  • 21 gusht 2019 - 08:22
Pastrimi i mëlçisë me rrush të thatë

Mënyra e pastrimit të mëlçisë me rrush të thatë është mënyra më efikase për përmirësim të organizmit, duke mundësuar shërimin nga sëmundjet kronike dhe helmet Në mëngjes, gjysmë gote rrush të thatë e lini për 15 minuta në ujë të ngrohtë, e më pas i pastroni me ujë shumë të ftohtë.

Rrushin e pastruar e vendosni në gotë dhe e mbushni me ujë të vluar, por pas ftohjes me temperaturë të dhomës. E lini deri në mëngjesin e ardhshëm. Mëngjesin e ardhshëm konsumoni ujin dhe hani rrushin. Kjo mënyrë bëhet një herë në muaj gjatë muajit, pra katër herë në muaj, dy herë në vit. 

(Kosova Sot Online)