Mos i injoroni vuajtjet e organizmit tuaj!

  • 05 shtator 2019 - 08:44
Mos i injoroni vuajtjet e organizmit tuaj!

Përse për shëndetin nuk bëni diçka që tashmë e bëni? Kjo është frymëmarrja

1. Më së paku që mund të bëni është që gjumi të jetë prioriteti juaj. Mungesa e gjumit ndikon në nivelin e stresit dhe çrregullon ushqimin.

2. Gjithmonë mbani mend efikasitetin e ushqimit. Ushqimi juaj është derivat.

3. Edhe kur jeni më të lodhur, ndani dhjetë minuta për shëtitje.

4. Për çdo javë ndani 20 minuta në javë që të planifikoni shujtat dhe rekreacionin.

5. Përdorni teknikën e frymëmarrjes 4-7-8. Merrni frymë përmes hundës, duke numëruar deri në katër, mbani frymën deri në shtatë dhe e nxirrni nga goja duke numëruar deri në tetë.

(Kosova Sot Online)