Përgatitja më e mirë natyrale për gjumë të mirë

  • 30 shtator 2019 - 09:01
Përgatitja më e mirë natyrale për gjumë të mirë

Shumica prej nesh e di që humulusi është bimë, e cila birrës ia dhuron shijen e hidhur, por se me vite të tëra përdoret në mjekësinë popullore. Në mënyrë tradicionale, humulusi përdoret për shërimin e çrregullimeve nervore, pagjumësisë dhe ngërçeve në stomak.

Kur në pyetje është gjumi i mirë, shkenca pajtohet me traditën. Nëse keni telashe me gjumin, merrni 300 deri 600 mg nga përgatitja bimore e humulusit, 45 minuta para se të shkoni në gjumë. 

(Kosova Sot Online)