Tri litra ujë në ditë, për një muaj bëjnë mrekulli

  • 18 tetor 2019 - 09:45
Tri litra ujë në ditë, për një muaj bëjnë mrekulli

Sara Smith, shkaku i dhimbjeve të shumta të kokës dhe tretjes jo të mirë, sipas porosisë së mjekut kishte konsumuar tri litra ujë në ditë.

Rezultatet e kishin mahnitur. Shumica e funksionimit të organeve tona varen prej ujit. Pre ujit varet sjellja e materieve ushqyese deri te qelizat e uji po ashtu ndihmon në larimin e helmeve nga trupi. Sara Smith, 42-vjeçare, kishte vuajtur nga migrena dhe tretja jo e mirë.Për 28 ditë, Sara kishte konsumuar nga 3 litra ujë në ditë dhe rezultatet ishin mahnitëse për shëndetin e saj në përgjithësi.

(Kosova Sot Online)