Si t'i hiqni kilogramët shtesë për vetëm 10 minuta shëtitje

  • 11 nëntor 2019 - 10:14
Si t'i hiqni kilogramët shtesë për vetëm 10 minuta shëtitje

Nëse nuk arrini të ushtroni se nuk keni kohë, që nga sot nuk do të keni arsye.

Hulumtuesit kanë zbuluar se edhe me pak aktivitet mund ta ulni rrezikun nga mbipesha dhe sëmundjet e zemrës. 1 minutë ecni me ritëm mesatar (flisni gjatë gjithë kohës me dikë).

1 minutë ecni me ritëm të shpejtë (nëse nuk mund të flisni, ecni më shpejtë). 2 minuta ecni me ritëm të lehtë (biseda do të duhej të ishte e rrjedhshme). 1 minutë ecni me ritëm të shpejtë. 2 minuta ecni me ritëm të lehtë. 1 minutë ecni me ritëm të shpejtë. 2 minuta ecni me ritëm të lehtë.

(Kosova Sot Online)