Ushtrimi që ua largon kaloritë e tepërta pas festave

  • 13 nëntor 2019 - 14:52
Ushtrimi që ua largon kaloritë e tepërta pas festave

Ky ushtrim ju ndihmon që të humbni ato kile, të cilat mund t'i keni fituar gjatë festave, kur, sikur që dihet, të gjithë e teprojmë me ushqime dhe pije. Ngrohja -vraponi 1 km në shiritin lëvizës Rundi i parë - 15 tërheqje të peshave poshtë në palestër (me lidhëse), 15 "pompa", 15 ulje - ngritje, 15 kërcime duke i bashkuar duart mbi kokë. Këto ushtrime bëni tri herë.

Rundi i dytë: Vraponi gjysmë km në shirit lëvizës, me një hap më të ngadaltë sesa gjatë rundit të parë. Bëni ushtrimet e rundit të parë dy herë. Do të mahniteni nga rezultati.

(Kosova Sot Online)