Receta natyrale që e shëron kancerin

  • 04 dhjetor 2019 - 14:53
Receta natyrale që e shëron kancerin

Shumë njerëz pohojnë se janë shëruar prej kancerit përmes mënyrave alternative. Kjo është një recetë e tillë, e lirë dhe secili mund ta përgatitë. Receta bazohet në mjaltë dhe xhenxhefil dhe nuk ka asnjë efekt të vetëm anësor negativ. Personi që është shëruar nga kjo recetë, vuante nga kanceri i gjëndrave endokrine. Pohon se ishte shëruar pa operacion dhe kimioterapi. Për përgatitje nevojiten dy rrënjë më të mëdha të xhenxhefilit, të cilat paraprakisht duhet t'i pastroni mirë dhe t'i copëtoni imët, mund ta bëni edhe me ndihmën e blenderit.

Më pas, ashtu të imtësuar përzihet me rreth gjysmë kilogram të mjaltit vendor. Masën e përzier me pas e vendosni nëpër kavanoz dhe e konsumoni nga një lugë, tri deri katër herë në ditë. Me rëndësi është ta përdorni lugën e plastikës apo prej drurit, nuk guxon të jetë e metaltë. Efektet e para do të duhej të vëreheshin pas dy apo tri ditëve, e në bazë të asaj që ishte shëruar, ajo thotë se ky ilaç "të sjellë nga të vdekurit". Por, mos lini anash edhe këshillat e mjekut, por ia vlen të provohet, sepse ndihmon. 

(Kosova Sot Online)