Nuk do të besoni çfarë mund të shëroni me kafshimin bletës

  • 07 dhjetor 2019 - 14:04
Nuk do të besoni çfarë mund të shëroni me kafshimin bletës

A mund të besoni se kafshimi i bletës është i shëndetshëm? Kinezët shërojnë sinuset dhe infeksionet e membranës së hundës në mënyrë të pabesueshme. Pos sinuseve, është vërtetuar se helmi i bletës është ilaç i mirë tradicional kundër artritit, dhimbjeve në shpinë dhe reumatizmit, madje për më shumë se 3.000 vjet përdoret për këtë qëllim në Kinë.

Praktikuesit pohojnë se kafshime të tilla mund të përmirësojnë qelizat e dëmtuara, të largojnë bakteret dhe të zbutin të gjitha llojet e infeksioneve. Natyrisht se kjo nuk vlen nëse jeni alergjik në kafshimin e bletës, sepse në ato raste mund të krijohen efekte të kundërta, madje edhe vdekja.

(Kosova Sot Online)