Presioni në pjesën e caktuar të trupit garanton lirim nga kapsllëku

  • 20 janar 2020 - 09:52
Presioni në pjesën e caktuar të trupit garanton lirim nga kapsllëku

Po! Është e vështirë kur keni telashe dhe duhet të shkoni në tualet. Pa marrë parasysh se çfarë bëni, është e vështirë të ndaheni në "paqe". Njerëzit që kanë telashe me jashtëqitjen janë me miliona. Ndoshta keni provuar më shumë fibra, zbutës të ndryshëm, pozita të ndryshme, por pa sukses.

Një masazh kundër kapsllëkut është i mirëseardhur, mund të keni sukses, por, ndoshta duart mund t'ju ndyhen paksa. Me një kruajtje të lëkurës që ndan pjesën tuaj private dhe anusin tuaj, të quajtur "perineum" - ka një pjesë kur i bëni presion mund të lehtësojë kapsllëkun. E njëjta teknikë ju sugjerohet edhe shtatzënave. Mesazhi i rregullt i "perineum"-it ndihmon ë zbutjen e telasheve. Studiuesit pohojnë se mjekët duhet ta mësojnë këtë teknikë, e cila ndikon në zbutjen e kapsllëkut.

(Kosova Sot Online)