Përfitimet që ka organizmi nga brokoli

  • 28 maj 2020 - 06:57
Përfitimet që ka organizmi nga brokoli

Brokoli i takon familjes së lakrës, e për të gjitha perimet e kësaj familjeje është dëshmuar se parandalojnë paraqitjen e kancerit.

Brokoli është shumë i pasur me vitamina A dhe C, kalium, fibra dhe me vitaminën B. Më së shpeshti hahet si shtesë gjelle, apo edhe si sallatë. 

(Kosova Sot Online)