Një Botëror pa kampionë - Sport - Kosova Sot
Një Botëror pa kampionë

Një Botëror pa kampionë

Kur kanë mbetur edhe disa muaj deri te Kupa e Botës “Rusia 2018”, 23 Kombëtare e kanë siguruar kualifikimin

Vetëm Portugalia nga kampionët e gjashtë kontinenteve ka siguruar kualifikimin në Kampionatin Botëror.

Kampioni i Amerikës Larine, Kili, kampioni i Amerikës Veriore dhe Qendrore, Amerika dhe kampioni i Afrikës, Kameruni përfundimisht janë jashtë Kupës së Botës.

Dy Kombëtaret tjera, Australia si kampion i Azisë dhe Zelanda e Re e Oqeanisë, janë në fazën e play-offit.

Australia do të luajë ndaj Hondurasit, ndërsa Zelanda e re me Perunë.

(Kosova Sot)

18 orë e 58 minuta më parë
10/12/18