Bëhen bashkë skitarët që përfaqësojnë Kosovën dhe Shqipërinë në Lojërat Olimpike - Sport - Kosova Sot
Bëhen bashkë skitarët që përfaqësojnë Kosovën dhe Shqipërinë në Lojërat Olimpike

Bëhen bashkë skitarët që përfaqësojnë Kosovën dhe Shqipërinë në Lojërat Olimpike

Kosova dhe Shqipëria do të përfaqësohen nga një skitar në Lojërat Olimpike Dimërore “PyeongChang 2018”

Dy skitarët që përfaqësojnë shtetet shqiptare në Lojërat Olimpike Dimërore, Albin Tahiri i Kosovës dhe Erjon Tola i Shqipërisë, janë takuar në kampin olimpik në PyeongChang të Koresë së Jugut.

Tahiri për herë të parë merr pjesë në këto gara, derisa për Tolën kjo është hera e katërt që përfaqëson Shqipërinë. 

(Kosova Sot)

20 orë e 38 minuta më parë
22/01/19