Gazidis, gjithnjë e më parën Milanit - Sport - Kosova Sot
Gazidis, gjithnjë e më parën Milanit

Gazidis, gjithnjë e më parën Milanit

Shefi i Arsenalit është shumë afër që ti bashkohet klubit AC Milan

Sipas Gazzetta dello Sport, shefi ekzekutiv i Arsenalit është shumë afër që ti bashkohet AC Milanit.

Shefi i Gunners ka një lidhje të mirë me pronarët e rinj të Milanit dhe do ti ndihmonte shumë ata që t’ia dalin sa më mirë me rregullat për fer playin financiar.

Raporti thekson se dy skuadrat janë shumë afër arritjes se një marrëveshje, me Gazidisin që thuhet se ka vendosur të largohet nga Londra, pavarësisht se do të merrte një rrogë shumë më të vogël në Milan sesa e ka në Arsenal.

 

(Kosova Sot)

1 orë e 12 minuta më parë
20/02/19