Shikojeni se si goditet pëllumbi me top

  • 11 janar 2019 - 12:43
Shikojeni se si goditet pëllumbi me top

Në një ndeshje futbolli në ligën e futbollit të Australisë ka ndodhur një gjë interesante, ku një pëllumb është goditur me top.

Pëllumbi qëndronte në fushë, përderisa një lojtar pa qëllim e largoi topin, që ishte me shpejtësi të mjaftueshme për ta rrokullisur atë nga vendi

Fatmirësisht pëllumbi i shpëtoi goditjes dhe pastaj filloi të fluturojë.

 

(Kosova Sot)